Wie ben ik en hoe werk ik?

Over mij

Ik ben Jannet, 52 jaar oud en sinds 2009 heb ik in Zwolle een eigen praktijk als diëtist. In 2020 ben ik gestart met de opleiding Contextueel Therapeut, bij de academie leren over leven in Amsterdam.

Ik woon in Zwolle met mijn man en twee dochters van 14 en 16 jaar oud. Al vanaf jongs af aan ben ik dol op de natuur en dieren. In ons huis leven dan ook nog een labrador en een poes. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de natuur. Zijn in de natuur maar ook bewegen in de natuur met fijne mensen is een grote hobby van mij. Ik werk vanuit de praktijk daarom ook graag samen met ZenFit Zwolle
Sociaal, dol op een goed gesprek, humor, ambitieus, altijd bezig met balans in leven en werk, tikkeltje ongeduldig, sportief.  Zo zou ik mijzelf omschrijven. 

In de praktijk vind ik het van belang om breder te kijken, wie bent jij? Wat is nodig. Ik ben graag de hulpbron om mee te denken hoe voeding kan bijdragen aan gezondheid. Een leefstijlverandering kost inzicht, keuzes maken en tijd vrijmaken. Het komt niet van de ene dag op de andere. Onze hersenen willen vaak niet graag veranderen, laten we samen die tijd ook nemen en breder kijken dan alleen de voeding.

Zelf ben ik ook nog steeds zoekend in balans, als mens zijn we in ontwikkeling en komen we steeds weer nieuwe uitdagingen tegen. Mijn ervaring is dat het veel kan opleveren om voeding een onderdeel van ontwikkeling te laten zijn. Ik help je graag

Hoe werk ik?

Mijn praktijk draai ik volledig zelf. Dat betekent dat ik niet altijd de telefoon op kan nemen. Wanneer mensen bij mij komen heb ik aandacht voor hun verhaal en ik vind het van belang om dan volledig aanwezig te zijn. Ik ga uit van je geduld en begrip hiervoor en als je een voicemailbericht achterlaat of mij een mail stuurt dan reageer ik zo snel mogelijk.

Ik maak gebruik van een telefonische of schriftelijke intake (via mail) om af te stemmen of je op de juiste plek bent. Voor mij is de match tussen mij als hulpverlener en uw hulpvraag van belang. Om tot een fijne samenwerking te komen is het belangrijk om hier beide een goed gevoel over te hebben.